More Beauty 4 You

-One moment for yourself-

IBX Systeem

IBX is een nieuw & revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!! 

IBX is enige in zijn soort!! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van een soak off gel.

IBX is geschikt voor mannen en vrouwen, handen en voeten. Zelfs kappers, horecapersoneel en verpleegkundigen hebben baad bij IBX

Prijzen IBX

Kickstart (1 behandeling per week, 3 weken achter elkaar)              €35,00

Vervolg behandeling Repair en/of Strenght                                €10,00

Boost of rubberbase (afweekbaar)                                              €12,50

Losse IBX behandeling met een rubberbase                   €19,50